DESIGN:bar om Instant Innovation

Tema om minimering af innovationsprocessen ved Instant Innovation Group. Onsdag den 18 april fra 17-19.30. Hør historien om hvordan 30 eksperter, erhvervsledere og kreative folk skabte en bog, en film og et website på kun 30 timer.

På Instant Innovation Camp blev bogen "Instant Innovation Technology" skabt sammen med de 6 principper for, hvordan man skaber bedre resultater hurtigere og sjovere!

"Vi ville kortslutte værdikæden, tale mindre og gøre mere – og så i øvrigt udkomme med en bog, en film og et website på 30 timer", udtaler initiativtagerne bag gruppen, der nu kalder sig Instant Innovation Group.

På DESIGN:bar får du mulighed for at opleve et interaktivt og nytænkende "gå-hjem-møde", hvor de 6 innovationsprincipper demonstreres i forhåbning om at inspirere dig til at gå nye veje for at skabe bedre resultater.

Mød op og bliv inspireret til, hvordan du kan involvere design i et mangfoldigt set af kompetencer til at skabe fremtidens løsninger.

Se mere på www.instantinnovationgroup.com

Tid og sted
Onsdag den 18. april kl 17 – 19.30 i Dansk Design Center,
HC Andersens Boulevard 27, 1553 København V

Tilmelding
Det er gratis at deltage i DESIGN:bar. Du skal blot tilmelde dig via formularen nederst eller til design@ddc.dk

DESIGN:bar er en række gå-hjem-møder med fagligt indhold, hvor der er mulighed for at netværke med andre designfaglige deltagere. Deltagerne er typisk designere, repræsentanter fra designbranchen og det øvrige erhvervsliv.

Skriv et svar