DDC og Erhvervsrådet Herning afholder seminar

Emnet er Produktudvikling og design: Resultater der kan ses på bundlinien. Hvad er design, og hvad kan fokus på design betyde for din virksomheds konkurrenceevne og mulighed for at klare sig på den globale scene?

Dansk Design Center og Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande inviterer dig til et inspirerende seminar, som skal ruste din virksomhed til aktivt at bruge design. Både som en del af produktudviklingen, men også i andre led i værdikæden fra start til slut. Målet er at skabe resultater via design, som kan ses på bundlinien.

Kom og hør hvordan nogle virksomheder har opnået gode resultater ved at anvende design til f.eks. relancering af et produkt eller udvikling af nyt design.

Få også konkret viden om, hvordan design kan være med til at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere om seminaret, tid og sted på Dansk Design Center.

 

 

Skriv et svar