Udstilling: MAGISK DESIGN

Træd ind i en magisk verden af design, der har ændret vores liv og hverdag gennem et halvt århundrede. Vises i Dansk Design Center fra den 31. marts

Vi står op, gør os smukke, klæder os på, spiser, transporteres, arbejder, leger, underholdes, gør rent, sover, står op. Oplev udviklingen af hverdagens produkter som vi bruger dem, fra vi står op om morgenen, til vi går i seng om aftenen.

Udstillingen ”MAGISK DESIGN – produkter der har ændret vores liv” følger et døgn med design og stiller skarpt på den designmæssige produktudvikling gennem et halvt århundrede og op til i dag, hvor produkterne betragtes som en naturlig forudsætning for, at vi kan fungere i hverdagen.

Forbrugerkulturens acceleration op gennem 50erne, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og efterkrigstidens økonomiske og teknologiske opsving. Alt sammen med til at udvikle hverdagens ”magiske” produkter. Udstillingen viser, hvordan teknologi, design og funktion konstant udvikles og forbedres med det formål at lette og berige vores tilværelse og dagligdag med kvalitet, valgfrihed og ikke mindst tid.

Udstillingen er opdelt i ni produktkategorier: vækkeure, barbermaskiner, kondisko, kaffemaskiner, cykler, skrivemaskiner, støvsugere, musikafspillere og elektroniske spil.

Udstillingen er udviklet af Dansk Design Center i tæt samarbejde med kuratorerne Susse Fischer, arkitekt MAA MDD og Christian Bjørn, industriel designer MAA MDD.

Læs mere på Dansk Design Center.

Image

 

Skriv et svar