Den Danske Designpris

Dansk Design Center hædrer endnu en gang det bedste danske design med Den Danske Designpris 2007. Og som noget nyt uddeler vi i år også Designmatters Prisen 2007 til en dansk virksomhed, der har skabt vækst via design.

Den Danske Designpris 2007 og Designmatters Prisen 2007 uddeles af H.K.H. Kronprins Frederik ved en stor begivenhed i Dansk Design Center den 29. marts kl 16.00 – 18.30.

De prisbelønnede produkter og løsninger indgår i en udstilling, der åbner i Dansk Design Center samme dag. De bliver desuden præsenteret i et katalog og på Dansk Design Centers hjemmeside.

Umiddelbart før uddelingen af Den Danske Designpris inviterer Dansk Design Center til seminar med Roberto Verganti, forsker og professor i innovationsledelse fra det italienske universitet Politecnico di Milano. Tid: kl 13.30 – 15.00.

Designmatters Prisen er en ny pris, der gives til en mindre eller mellemstor virksomhed, der har satset bevidst på design, og hvor resultatet kan aflæses på bundlinien. Designmatters Prisen kunne kun søges af danske virksomheder, institutioner eller organisationer.

Læs mere på Dansk Design Center.

Skriv et svar