DANISH EDGE

Danish Edge er en international hjemmeside og et elektronisk nyhedsbrev med dansk design. Siden er blevet til gennem et samarbejde hvor Dansk Design Center, Dansk arkitektur Center og Danish Crafts er partnere. Portalen er oprettet for at styrke og profilere danske designere overfor det internationale marked.

Danish Edge er en international hjemmeside og et elektronisk nyhedsbrev med dansk design. Siden er blevet til gennem et samarbejde hvor Dansk Design Center, Dansk arkitektur Center og Danish Crafts er partnere. Portalen er oprettet for at styrke og profilere danske designere overfor det internationale marked.

Det er første gang man ser et samarbejde mellem de centre, der er målrettet markedsføring af design, arkitektur og kunsthåndværk og styrke dansk kultureksport over for udlandet.

”Flere store danske talenter står på spring efter at slå igennem i udlandet. DANISH EDGE kan uden tvivl være med til at brande og synliggøre de danske talenter og give dem det sidste lille skub til de første opgaver i udlandet. Websitet DANISH EDGE vil nå ud til præcist dem, der har en interesse i at opdage og bruge de danske talenter inden for dansk design, arkitektur eller kunsthåndværk”, siger Kulturminister Brian Mikkelsen.

DANISH EDGE er en del af Kulturministeriets designpulje på i alt 40 mio. kr., der er afsat for at styrke dansk design i perioden 2005 – 2008 med 10 mio. kr. årligt.

Læs mere på DANISH EDGE.

Skriv et svar