Thorsen Møbler

ImageThorsen Møbler har et af landets største udvalg af designmøbler, tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi har et stort udvalg af såvel dansk som udenlandsk design – både klassiske og mere eksperimenterende møbler. Vi har fingeren på pulsen såvel nationalt som internationalt, og vores udstilling bærer præg af vores høje kvalitetskrav.

Hos Thorsen Møbler tager vi altid udgangspunkt i kunden og dennes individuelle behov. Vi sætter os ind i opgaven og undgår trivielle konceptløsninger. Vi efterstræber at yde en høj grad af service i en usnobbet atmosfære. Det høje serviceniveau gælder også ved leveringen, hvor vi monterer og opstiller møblerne efter kundens ønsker uden at efterlade et bjerg af emballage.

Næsten hvert eneste møbel, vi har, kan leveres så det passer præcis til opgaven. Møblets længde, bredde, højde og farve vil ofte kunne tilpasses, så det passer til både brugeren og rummet, hvor møblet skal stå. Kvalitetsmøbler bør opleves med alle sanserne.

Thorsen Møbler ejer rettighederne til PK1.

Læs mere om Thorsen Møbler på www.thorsen.dk.

 

Skriv et svar