Munch Møbler A/S Labofa Munch

ImageVores arv er vores produkt- og designforudsætning. Men vi har også et ansvar for at udvikle en virksomhed, der på nutidens og fremtidens forudsætninger, skal forvalte dette arvemateriale. Det kræver nytænkning og en evne til at tilpasse og omstille sin produktion og sin virksomhed. Munch og Labofa har rødder tilbage til henholdsvis 1938 og 1945. Labofa Munch – som den nyfusionerede virksomhed hedder – er i dag en moderne virksomhed på alle områder, men vi respekterer vores arv. Det er historien, der gør at vi tænker anderledes når vi designer, udvikler eller indkøber materialer. Og det er vores mange år i branchen, der har givet os den mængde viden, der gør os i stand til at rådgive virksomheder frem til en løsning der passer til netop deres behov og ønsker.

Læs mere om Munch Møbler A/S Labofa Munch www.munch.dk.

Skriv et svar