J.L. Møllers Møbelfabrik

ImageSiden 1944, da J.L. Møllers Møbelfabrik i Højbjerg blev grundlagt af N.O Møller, har man holdt de håndsværksmæssige traditioner i hævd, koordineret med en gennemrationaliseret produktion af kvalitetsmøbler.

I 1974 modtog virksomheden Dansk Møbelindustri’s messepris, som en påskønnelse for at have bidraget væsentligt til en højnelse af kvalitetsniveauet på danske møbelmesser ved den sjældne og tidløse elegance, som gennem mange år har skabt så stor respekt for J.L. Møllers kvalitetsbevidste arbejde.

I 1981 modtog virksomheden, Dansk Møbelindustri’s Møbelpris. Motivet for at uddele denne pris var bl.a; at
J.L. Møllers Møbelfabrik har formået at kombinere de bedste håndværksmæssige traditioner med moderne møbelproduktion. Virksomheden har altid med stor stædighed fastholdt et højt kvalitetsniveau.

Hvor Møller-stole end har været udstillet verden over, har de været genstand for stor international opmærksomhed, bl.a. Museum für angewandte Kunst, Wien og VICTORIA & ALBERT MUSEUM, London. The Whitechapel Art Gallery, London og på NORDENFJELLS KUNSTINDUSTRI MUSEUM, Norge.

Læs mere om J.L. Møllers Møbelfabrik på www.jlm.dk.

Skriv et svar