Arne Jacobsen – 3331 – Svanesofa

ImageSvanesofaen er ligesom Svanen også tegnet til SAS-hotellet. Opbygningen er den samme som Svanestolen, men med et aluminiums shakerstel. Sofaen var ude af produktion i en årrække, men Fritz Hansen genoptog produktionen i 2001.

 Forskellen mellem de nye og gamle modeller er ikke markant. Siddeskallen er lavet af styropor og de indskæringer der er mellem ryggen og armlænet er derfor kun æstetisk begrundet da de ikke har været nødvendige for at kunne bøje skallen som det er tilfældet på f.eks. Myren. Man skal være opmærksom på om stoffet, læderet og skummet er i god stand inden man køber Svanesofaen. Image

Prisleje: 25.000-30.000 kr. (læder).

Producent: Fritz Hansen.

År: 1958.

Mærkning: Mærket.

Materiale: Styroporskal polstret med stof eller læder, monteret på aluminiumssokkel.

Image Image

Foto: Lauritz.com.

Skriv et svar